خرید غذاساز و غذاساز همه کاره : غذاساز می تواند جای خالی همه وسایل آشپزخانه را پر کند. اگرچه معمولاً حجیم هستند، اما بهترین وسیله برقی هست که میتواند با همه چیز از کیک و هویج گرفته تا گوشت چرخکرده و مایونز مقابله کنند. یا میتواند مخلوط کن، همزن، خردکن، آسیاب کن، دستگاه برش و پوره ساز شوند.
در واقع، خرید غذاساز تقریباً به تمام کارهای آمادهسازی غذا سرعت میبخشد، مانند رنده کردن پنیر، ورز دادن خمیر، چرخ کردن گوشت، خرد کردن سبزیجات یا تهیه خمیر کاری.
اما، با وجود چنین مجموعهای از مهارتها، این دستیار آشپزی چند کاره میتواند خریدی دلهرهآور داشته باشد، به خصوص اگر قبلاً هرگز نداشتید. برای کمک به شما، تیم aykalaa بیش از 50 مدل را آزمایش کرده است و شما را در موقعیت مناسبی قرار داده است تا روند خرید را رمزگشایی کرده و هر آنچه را که باید در مورد خرید غذاساز بدانید را توضیح دهیم.
اگر تصمیم دارید همین الان مستقیماً وارد پروسه خرید شوید، در اینجا 50 مدل غذاساز باکیفیت و کاربردی با قیمت روز و خرید اینترنتی آورده شده است:
پرفروشترین غذاساز برتر امروز
آیا غذاساز ارزش خرید دارد؟
با ترکیب چندین ابزار آشپزخانه در یک دستگاه فوق العاده عالی، خرید غذاساز به عنوان یک جفت دست اضافی در آشپزخانه عمل میکند. غذاساز به بهترین وجه برای کارهای پرمشقتتری مانند برش دادن، رنده کردن و خرد کردن مناسب هست و میتواند به طور ویژه برای هر کسی که مشکلات حرکتی دارند مفید باشند. به لطف طراحی همه کاره آن، در زمان صرفهجویی کنند.
تفاوت غذاساز و مخلوط کن در چیست؟
به طور خلاصه، مخلوط کن برای مایعات و غذاساز برای غذاهای جامد بهتر هستند. تیغههای مخلوط کن برای هم زدن مایعات میشوند، اما تیغههای تیزتر روی غذاساز میتواند مواد را ریز خرد کرده و مواد را در خود بگنجانند در حالی که هنوز مقداری از بافت مواد خوراکی را حفظ میکند – چیزی که برای تهیه سسهایی مانند پستو به آن نیاز دارید.
همچنین بهتر است از تهیه سوپ – یا هر غذای مایعی – در غذاساز خودداری کنید، زیرا کاسهها حداکثر ظرفیت مایع کمتری دارند.
برای کمک به تصمیمگیری بین انتخاب یکی از این دو وسیله، به این فکر کنید که دوست دارید نتیجه نهایی غذای شما چه بافتی داشته باشد.
اگر عمدتاً میخواهید اسموتی یا سوپ درست کنید، مخلوط کن را انتخاب کنید. اگر اغلب غذاهای غلیظتری مثل خمیر تهیه میکنید، غذاساز را انتخاب کنید.
برای داشتن هر دو وسیله، برخی از غذاسازهای همهکاره با پارچ مخلوط کن عرضه میشوند که باعث صرفهجویی در فضای محیط و هزینه شما میشود.
مطالعه بیشتر: راهنمای خرید یخچال فریزر ساید بای ساید به همراه قیمت روز
چه اندازه غذاساز نیاز دارم؟
پیشنهادهای خرید غذاساز ما در بالا، دارای اندازه کاسهای است که از 0.7 لیتر تا 3.7 لیتر متغیر است. به طور کلی، هر چه مدل بزرگتر باشد، ویژگیهای بیشتری ارائه میدهد. با این حال، به خاطر داشته باشید که یک غذاساز همه کاره ، فضای بیشتری را نسبت به دستگاهی که فقط خرد، رنده و پوره میکند، اشغال میکند.
برای اکثر کارهای آشپزی، یک غذاساز با ظرفیت 2.5 لیتر کافی خواهد بود. اگر به طور مرتب نیاز به کاسه بزرگتری دارید، چه برای دکوری و چه برای تهیه غذا، غذاساز 2.5 لیتر را انتخاب کنید.
برخی از مدلها یک یا دو کاسه اضافی کوچکتر نیز دارند که به شما امکان میدهد بدون نیاز به شستشوی اولیه غذاهای مختلف را تهیه کنید.
قبل از خرید غذاساز باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
اکثر غذاسازها به صورت استاندارد دارای دیسک رنده، دیسک برش، تیغه خردکن و تیغه خمیر هستند و این لوازم جانبی برای استفاده روزمره بیش از اندازه کافی هستند.
هر چه بیشتر خرج کنید، دلبستگیهای بیشتری به دست میآورید. عملکردهای اضافی که ممکن است به آنها نیاز نداشته باشید شامل دیسکهای برش جایگزین، اندازههای رنده ضخیم و نازک، دیسکهای مارپیچساز، اتصالات باتوم (برای تراشهها) و تیغههای برش است.
اگر آشپز مشتاقی هستید یا مرتباً در دستههای بزرگ غذا میپزید، یک غذاساز بزرگ و چند منظوره میتواند ارزشمند باشد. برعکس، اگر بهدنبال این هستید که دستهای عجیب از حمص یا سالاد کلم را جمعآوری کنید، یک دستگاه کوچکتر این کار را به خوبی انجام میدهد – آن ضمیمههای اضافی صرفاً فضای با ارزش کمد را اشغال میکنند.
تعداد تنظیمات سرعت را در نظر بگیرید. دو سرعت تمام چیزی است که واقعاً به آن نیاز دارید – هر چیزی بیشتر احتمالاً بیش از حد است. برای پردازش مواد جامد مانند آجیل و سبزیجات از سرعت بالاتر و برای تهیه خمیر و امولسیون از سرعت کمتر استفاده کنید.
یکی از ویژگیهای ضروری عملکرد پالس است. هنگامی که سرعت و قدرت تیغههای برش برای آنچه در حال پردازش است بسیار زیاد است و نمیخواهید مواد خود را به ماس تبدیل کنید، این امکان خرد کردن کنترل شده را فراهم میکند. به عنوان مثال، اگر نیاز دارید یک پیاز را تقریباً خرد کنید، کافی است آن را چند بار بپزید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
به دنبال پاهای مکنده یا بدون لغزش نیز باشید. اینها باید دستگاه شما را روی پیشخوان ثابت نگه دارند، حتی زمانی که در حال پردازش غذاهای سنگین است.
چقدر باید برای خرید غذاساز هزینه کنم؟
غذاساز جزء ارزانترین لوازم خانگی موجود نیست، اما تعداد زیادی غذاساز وجود دارد که کمتر از 200 پوند عرضه میشوند و عملکرد فوقالعادهای دارند – در واقع، ما دو دستگاه با قیمت کمتر از 50 پوند پیدا کردهایم.
در نهایت، بهترین راه برای تصمیمگیری برای هزینه کردن، تعیین بودجه و یافتن بهترین مدل برای آن قیمت است.
زندگی در عصر فعلی با سرعت بسیار سرسام آوری در حال گذر است و اگر کسی بخواهد از سرعت روزگار جا نماند باید دست به دامان تکنولوژی و فناوری شود. مدت ها است که دیگر خبری از آشپزی سنتی در خانه های ما ایرانیان وجود ندارد یا حداقل پخت و پز غذایی به این سبک و سیاق کمتر به چشم می خورد و اغلب مردم طرفدار آشپزی مدرن شده اند که در آن از انواع و اقسام وسایل تک کاره و یا چندکاره برقی برای افزایش سرعت و حتی دقت در خُردکردن، رنده کردن، کوبیدن، همزدن و غیره مواد غذایی استفاده می شود که غذاساز یکی از همین محصولات کمک دهنده بحساب می آید. در ادامه با FTMLand همراه شوید تا شما را با یکسری از نکات فوق العاده مهم در خصوص خرید غذاساز باکیفیت و کاملا توانمند آشنا نماییم.
نکات مهم هنگام خرید غذاساز
تک کاره یا چندکاره: اولین نکته ای که به هنگام خرید غذاساز باید به آن توجه کنید، این است که اصلا به چه عنوان و برای انجام چه کار به دنبال خرید یک محصول اینچنینی هستید؟ غذاسازها در حال حاضر از تک کاره تا ۳۶ کاره را شامل می شوند که البته بسته به میزان کارایی خود نیز به مراتب با قیمت های بالاتری در بازار بفروش رسانده می شوند.
اندازه محصول: نکته مهم دوم که توصیه می کنیم همیشه در خرید یک غذاساز مناسب و باکیفیت برای خود به آن توجه کنید، اندازه و ابعاد این قبیل از محصولات آشپزخانه ای است که برای این منظور پیشنهاد می کنیم به میزان فضای خود در آشپزخانه و همچنین تعداد اعضای خانواده تان توجه داشته باشید.
توان موتوری: از دیگر مشخصه های فنی که حتما باید آن را مدنظر خود قرار دهید، توان موتوری دستگاه های غذاساز است که یقینا هرچه بیشتر باشد، نمایانگر قدرت بیشتر دستگاه شما خواهد بود و دارای سرعت و دقت بالاتری نیز می باشد. ناگفته نماند توان موتور یک دستگاه با قیمت فروشی آن در ارتباط کاملا مستقیمی قرار دارد.
جنس بدنه: مورد دیگری که در هنگام انتخاب و خرید غذاساز بهتر است ذهن خود را متوجه آن کنید، جنس بدنه این قبیل از محصولات است که می تواند بسته به برند و کمپانی تولید کننده دستگاه از جنس هایی همچون: پلاستیک، فلز و همچنین استیل ضد زنگ ساخته شود.
ظرفیت مخزن ها: بسته به چندکاره بودن و نوع عملکرد دستگاه غذاسازی که قصد خرید آن را کرده اید، این مدل از محصولات کمک دهنده در طبخ و تهیه انواع غذاها و خوردنی های خوشمزه می توانند از یک یا دو مخزن مختلف به اسم های ظرف مخلوط کن و همچنین ظرف خُردکن برخوردار باشند که توجه به میزان ظرفیت یا همان گنجایش هر کدام از آن ها نیز از جمله فاکتورهای مهم دیگری در پروسه خرید این قبیل دستگاه ها خواهد بود.
جنس تیغه ها: امروزه کمپانی های تولید کننده سعی می کنند از جنس فولاد و یا تیغه های استیل با خاصیت ضد زنگ برای تولید دستگاه های غذاساز خود استفاده کنند که هر دو جنس از کیفیت بسیار مرغوب و بالایی در این بین برخوردار هستند. نکته دیگر که مربوط به همین تیغه ها می شود، تعداد آن ها با قابلیت تعویض آسان جهت افزایش سرعت و سهولت در استفاده از دستگاه غذاساز می باشد.
میکروسوییچ: میکروسوییچ یک قابلیت فوق العاده هوشمند و مدرن است که امروزه وجود آن برای هر دستگاه برقی که از قسمت ها و قطعات جداشدنی متعددی برخوردار است، لازم و ضروری است. میکروسوییچ باعث می شود تا وقتی تمام قطعات دستگاه شما به درستی بر سر جای خود قرار نگرفته است، دستگاه شروع به کار نکند و سبب بروز مشکل برایتان نشود.
جنس توری داخلی محصول: یک مورد دیگر در خصوص خرید غذاساز توجه به جنس توری داخلی به کار رفته در این نوع از محصولات آشپزخانه ای می باشد که بهتر است همواره از جنس استیل ساخته شده باشد نه از جنس پلاستیک؛ زیرا توری های پلاستیکی چنانچه فاقد کیفیت لازم باشند، بر اثر گذر زمان دچار شکستگی می شوند و حتی ممکن است بر روی مزه و رنگ مواد غذایی موجود در دستگاه غذاساز نیز تاثیر بگذارند.
طول سیم برق: مثل همیشه که یادآور اهمیت طول سیم برق دستگاه های مختلف الکتریکی بوده ایم، اینبار نیز توجه شما را به طول سیم برق دستگاه های غذاساز جلب می نماییم تا اگر در آشپزخانه خود با کمبود پریز برق و یا زیاد بودن فاصله آن با محل قرارگیری دستگاه مورد نظرتان مواجه هستید، بتوانید با خرید یک دستگاه برقی با سیم ارتباطی بلند، مشکل خود را مرتفع سازید.
قابلیت شستشوی آسان: از دیگر فاکتورهای خیلی مهم در خصوص خرید غذاسازها که همواره یکی از جدی ترین سوالات خریداران این نوع از محصولات آشپزخانه ای می باشد، این است که آیا قطعات غذاساز مورد نظرشان از قابلیت شستشوی آسان و یا اصلا قرار گرفتن در ماشین های ظرفشویی برخوردار می باشد یا خیر؛ به همین خاطر توصیه می کنیم به خوبی از وجود این قابلیت بر روی غذاساز مدنظرتان اطمینان حاصل کنید.
عدم لرزش دستگاه: فرقی نمی کند غذاساز شما تک کاره باشد و یا چندکاره، مهم این است که به هنگام کار با هر میزان توان موتوری خود دچار لرزش نشود که برای این امر نیز بایستی حتما پایه های آن از قابلیت عدم لغزش و همچنین لرزش برخوردار باشند.
تنظیم سرعت: نکته بعدی در خصوص امکان تنظیم سرعت عملکرد دستگاه های غذاساز است که می توانند یا کاملا تک سرعته باشند و یا از پارامترهای چند سرعته گوناگونی برخوردار شوند. به هر حال یادتان باشد وجود قابلیت تنظیم سرعت نیز می تواند بر روی قیمت نهایی دستگاه کاملا موثر باشد.
امکانات متفرقه: فارغ از تعداد کارهایی که یک غذاساز می تواند در کسری از زمان آن را برای شما بانوان عزیز و خوش ذوق در آشپزی انجام دهد، وجود امکانات دیگری نظیر: صفحه نمایشگر، عملکرد لحظه ای (Pulse)، وجود محفظه جمع کننده سیم برق، میزان دقت حسگرها و غیره از جمله ویژگی های متفرقه ای است که می تواند در یک غذاساز به کار رفته شده باشد.
قیمت غذاساز: قیمت غذاساز بسته به موارد و فاکتورهای متنوع و مختلفی تعیین می شود که ما سعی کردیم در طول این مطلب شما را با مهمترین نکات تاثیرگذار بر روی قیمت و همچنین توانایی فنی یک محصول اینچنینی آشنا نماییم و حال این شما هستید که باید تصمیم بگیرد به دنبال خرید چه مدل غذاسازی برای راحت تر کردن خود در امر پخت و پزهایتان می باشید.
تا اینجا با چند نکته درباره انتخاب و خرید دستگاه سبزی خردکن مناسب آشنا شدیم. در ادامه لیستی از 50 غذاساز ارزان، باکیفیت و محبوب در بازار ایران را برای شما آماده کردهایم. همه این غذاسازها از کیفیت بالا و قیمت مناسبی برخوردار هستند. فراموش نکنید که با کلیک روی تصویر یا دکمه هر آیتم، میتوانید تصاویر و اطلاعات بیشتری را درباره محصول به دست بیاورید.
Pingback: بهترین مدلها برای خرید آرام پز کم مصرف و ارزان با خرید اینترنتی